Ve dnech 27. 10. a 10. 11. 2018 proběhly kurzy zpracování ryb pro účastníky 50+. Kromě základních legislativních informací si účastníci vyzkoušeli praktickou manipulaci s rybami a jejich zpracování. Zároveň měli možnost testování svých nově nabytých dovedností např. na platýzech nebo pstruzích se závěrečnou porovnávací ochutnávkou rybího masa. V rámci celého dne panovala příjemná atmosféra a nechybělo společné shrnutí dojmů v restauraci U Koníčka.

 

 

Autor článku: Ing. Jan Kašpar

 

Kalendář akcí

Květen 2019
Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Váš email:
Předmět:
Dotaz: